Декларация за поверителност и бисквитки

Защита на личните данни

Bag.bg Ви информира за начина на събиране, съхранение и обработка лични данни на клиентите и потребителите, ползващи горепосочения онлайн магазин за чанти и портфейли.

Съгласно Удостоверение № 415490, издадено от Комисия за Защита на личните данни, УебТъч ЕООД е администратор на лични данни, вписан в "Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри" с идентификационен № 415490.

Поверителността на Вашите лични данни е наш приоритет. Поради тази причина в настоящата Декларация за поверителност и бисквитки се обясняват механизмите и методите за събираните и съхранявани от нас лични данни на настоящи, бъдещи и потенциални клиенти, както и на ползватели на bag.bg.

Ако желаете да разберете какви са данните, които Вие сте ни предоставили и ние съхраняваме за Вас, можете да изпратите ЗАЯВКА ТУК и ще получите имейл с информация какви данни имаме за Вас във възможно най-кратък срок.

Лични данни, които събираме и съхраняваме

Всички Ваши данни, публикувани в сайта, са изцяло конфиденциални, защитени и ще бъдат използвани само за нуждите на сайта – за обработка и доставка на поръчката, осъществяването на връзка с вас, спазвайки разпоредбите на Закона за защита на личните данни. Вие се съгласявате Вашите лични данни да бъдат събирани, съхранявани, обработвани и използвани от bag.bg и упълномощените от нас трети лица: куриерски фирми, банки и други фирми за изпълнение на вашите поръчки, поддържане на акаунта Ви, включително регистриране на поръчки, изпращане на поръчани продукти, осъществяване на поръчаните услуги, фактуриране и разрешаване на възникнали спорове. Със

  • Администриране на лични данни

bag.bg се задължава да опазва и съхранява личната информация на клиентите си, да се въздържа от злонамерени и неетични практики, както и да не отстъпва и предоставя данните Ви на трети лица с цел реклама или други цели. "УебТъч" ЕООД е регистриран администратор на лични данни от Комисия за защита на личните данни на Република България по смисъла на Закона за защита на личните данни съгласно чл.14, ал.4 от Закона за защита на личните данни.

  • Съхранение на данни

bag.bg съхранява всички лични данни, доброволно предоставени от клиенти на онлайн магазина в специализиран сървърен център. Сървърният център се намира на територията на Европейския съюз и отговаря на всички европейки стандарти и изисквания за тази цел.

  • Видове лични данни, които съхраняваме

Видове лични данни, които "УебТъч " EООД съхранява са: име и фамилия, имейл адрес, телефон, адрес на направените поръчки, IP адрес, история на поръчките, както и всякаква допълнителна информация, която потребителите на сайта доброволно са предоставили и попълнили в своите потребителски профили

  1. Информация, която ни предоставяте, когато се регистрирате, заявявате поръчка или използвате нашите услуги и нашия сайт, като име, фамилия, телефонен номер, физически адрес, имейл адрес, както и всяка допълнителна информация, която Вие доброволно сте попълнили при създаването на Вашия потребителски профил;
  2. Информация, от която се нуждаем, когато съобщавате за проблем с нашия онлайн магазин;
  3. История на поръчките и методите на плащане;
  4. Информация, събирана чрез бисквитки.
  • Време на съхранение на лични данни

След и ако потребителите са дали своето съгласие за събиране, съхранение и обработка на техните лични данни с цел обработването на поръчка или запитване в посочения по-горе уебсайт, "УебТъч" ЕООД съхранява личните данни на всеки един потребител за период от 10 години. След този период, се извършва автоматизирана проверка на потребителските профили. Неактивните за този период ще бъдат изтривани.

  • Заличаване на лични данни

Ако НЕ ЖЕЛАЕТЕ Вашите лични данни да се съхраняват с цел обслужване и създаване на поръчки от bag.bg, можете да заявите своето желание за ЗАЛИЧАВАНЕ на Вашите лични данни ТУК.

Причини за събиране и съхранение на лични данни

"УебТъч" ЕООД събира и обработва Вашите лични данни за следните цели:

  • Активиране на персонален достъп на всеки един потребител;
  • По-добро обслужване и потребителско изживяване в онлайн платформата на фирмата;
  • Обработка на заявени поръчки, от страна на потребителите;
  • Изготвяне на анонимна статистика за ползвателите на онлайн магазина;
  • Предоставяне на отстъпки и промоции;
  • Изпращане на електронни съобщения и известия относно вашите поръчки.
  • Анализ на потребителското поведение с цел подобряване на платформата и предоставянето на нови продукти и услуги.

Какво са "бисквитките"?

"Бисквитките" (cookies) са малки текстови файлове, които се записват на вашето устройство (компютър, лаптоп, таблет или смартфон), при посещение на уеб сайтове. Обикновено "бисквитките" съдържат името на сайта, уникален идентификационен номер и срок на валидност. Те могат също да съдържат информация колко дълго сте на дадена страница, кои линкове кликвате, предпочитания за език, цветове на сайта и други. "Бисквитките" не могат да бъдат използвани за разкриване на вашата самоличност или лична информация.

Какви "Бисквитки" използваме

"УебТъч " ЕООД използва бисквитки за няколко цели, в зависимост от избраните от Вас продукти и направени поръчки:

  • Влизане и удостоверяване. При влизане във Вашия личен акаунт в bag.bg, ние запазваме уникален ИД номер и точния момент на влизането в шифрована бисквитка на Вашето устройство. Тази бисквитка Ви позволява да преминавате от страница на страница в сайта, без да е необходимо да влизате отново на всяка страница. Можете също да запишете своята информация за влизане, така че да не се налага да влизате при всяко следващо посещение на сайта.
  • Защита. Използваме бисквитки за откриване на измами и злоупотреби с нашите уеб сайтове и услуги.
  • Съхранение на информация, която предоставяте в уеб сайт. Когато предоставяте информация или добавяте продукти в количка за пазаруване във bag.bg, съхраняваме данните в бисквитка с цел запомняне на добавените от Вас продукти и информация.
  • Социални мрежи. Някои от нашите уеб сайтове включват бисквитки на Facebook, включително тези, които разрешават на потребителите, влезли в услугата за социална мрежа, да споделят съдържание чрез тази услуга.
  • Анализ. С цел предоставяне на продуктите ни, използваме бисквитки и други идентификатори, които ни помагат да събираме данни за употребата и производителността им, чрез Google Analytics. Например може да използваме бисквитки за преброяване на броя уникални посетители на дадена уеб страница или услуга, както и за разработване на друга статистика за операциите на нашите продукти.

SSL сертификат

Сайтът е снабден със защитен SSL(Secure Socet Layer) сертификат, който осигурява криптирана връзка между сървъра и личния ви браузър, за да осигурим сигурност за вашите лични данни. Ако имате допълнителни въпроси към нас или имате нужда от информация за личните данни, която не е описана в Декларацията за поверителност и бисквитки, можете да се свържете с наш колега на посоченият имейл адрес: [email protected] или телефон: 089 345 5161

Този сайт е собственост на УебТъч ЕООД
bag.bg © 2018