5 съвета преди да закупите мъжки портфейл

5 съвета преди да закупите мъжки портфейл - съвети преди да закупите портфейл, мъжки портфейли, маркови потфейли, маркови мъжки портфейлиАксесоарите, не са присъщи само за жените. За мъжете външния вид също е от изключително значение. Те също се интересуват от стилни и модерни аксесоари. Според специалисти по мъжка мода мъжете не се нуждаят от много аксесоари, за да изглеждате модерни и със собствен стил, нужни са ви хубав часовник, мъжка кожена чанта, елегантни чифт ръкавели и луксозен портфейл.  В тази статия ще наблегнем за един от най – важните елементи на имиджа ви, портфейла. Много е важен правилния избор на портфейл. До някаква степен той определя положението на притежателя си, няма да ви бъде никак приятно ако извадите безформен портфейл или пък от него стърчат банкноти, карти, визитки или бележки.  Ние ще ви предложим няколко съвета с, които да се ръководите при избора си на мъжки портфейл.

На първо място той трябва да бъде удобен и да изглежда добре. Помислите за неговата принадлежност ако е необходимо на първо място за банкноти, хубаво е портфейла да се прегъва на две. Има и такива портфейли, които се прегъват на три но те се предназначени повече за карти, а носенето на пари в такъв портфейл е не удобно. Също така портфейла не трябва да бъде и претъпкан, повечето мъже го носят в джобовете и би изглеждал нелепо, а и ако го носите в задния джоб всеки път да сядате върху него няма да ви бъде много удобно. Обърнете внимание и от какъв материал е изработен портфейла. Тъй като е неделима част от имиджа ви той трябва да бъде от качествена еко кожа, естествена кожа или велур. Кожата може да бъде гладка или текстурирана. Обърнете внимание и на размера, мъжете които не носят чанти обикновено носят портфейла си в джоба на панталона или сакото. Затова портфейла не трябва да бъде обемист. Мъжките портфейли се предлагат в класическите цветове черно или кафяво. Цветовете отговарят за всички сезони и дрехи. За най – стилни се считат в черен цвят, защото са универсални. Все по-популярни са и портфейлите в светли тонове, но помислите добре преди да закупите такъв портфейл дали ще отговаря на стила ви. Изберете портфейл с много джобове и отделения, ако ви е по необходим за карти, визитки, лични документи или бележки отколкото за пари. Така ще ви бъде много по – лесно и удобно и няма да губите време в търсене. Както и при чантите така и при портфейлите може да откриете реплики, затова преди да закупите портфейла го огледайте добре,  най-често се забелязват стърчащи конци.

Говорейки за портфейла като моден аксесоар се спряхме на няколко външни характеристики, които ще ви помогнат при избора на портфейл. А за функционалност спрямо вашите ежедневни нужди и марка избирате вие. В bag.bg може да откриете разнообразие от маркови мъжки портфейли изработени от естествена кожа, те ще ви помогнат да изглеждате стилни и модерни.


Сходни публикации...