10 неща, които трябва да носим в чантата си

10 неща, които трябва да носим в чантата си - какво да носим в чантата, аксесоари за дамска чанта

Чантата е една от най-големите ни слабости. Или по-точно нейното съдържание, ако сте от жените които искат да бъдат подготвени за всяка ситуация, то тогава знайте, че дамската чанта е средство да направи живота ви по-лесен в определени моменти и че тя е не само скривалище за портмонето, очилата, ключове, документи и телефона ви.

Все пак не ви съветваме да носите половината си покъщнина в дамската си чанта, защото тя ще стане прекалено тежка и разбъркана. Запазете съдържанието леко и просто, но все пак си вземете 10 предмета, които ще въведат ред в ситуация на хаос.

Червило

Дори да не сте почитателка на грима, поне едно червило в класически нюанс трябва да има в чантата ви. Винаги може да изпаднете в ситуация, в която да ви се ще да изглеждате по-красива. С червилото не само ще подсилете цвета на устните си, а може да го използвате и за руж (като го размажете добре по скулите си) или дори сенки. Да не забравяме, че сутрин не разполагаме с много време за грим, то това червило ще свърши работа и в колата.

Скрити пари

Тук акцентът не е върху парите, а върху това, че са скрити за спешни случай. Тези пари могат да ви свършат идеална работа на среща с мъж, който реши, че няма да плаща цялата сметка или пък спонтанно ви хареса някое ново модно изкушение. Добре ще бъде ако те не са в кредитна карта или дебитна, а в брой. Съхранявайте ги извън портфейла си.

Мобилен телефон

Просто отбелязваме, че много от жените не тръгват без него, защото в много ситуации ще ни помогне.

Парфюм или дезодорант

Задължително е присъствието на този предмет, защото не знаем колко дълъг ще бъде денят, трябва да има свежест винаги.

Мокри кърпички

Независимо дали имаме малки деца или не мокрите кърпички са необходими за всичко да почистим накапана дреха, грим, бюро, компютъра или дезинфекция на ръцете. Второто могат да гарантират свежест и приятен аромат винаги.

Аспирин или друго болкоуспокояващо

Жените масово се оплакват от главоболие или коремни болки, така че е разумно да имате такова лекарство някъде в чантата. Особено ако нямате време да отскочите до аптеката ще оцените нашия съвет.

Химикалка

Наличието на химикалка в дамската чанта е по подразбиране важно и въпреки, че много жени забравят за този предмет, но се сещат едва когато той им потрябва.

Лютив спрей

Живеем в не сигурни времена и престъпленията са част от културата на повечето общества. Ето защо всички жени трябва да носят някаква форма на защита в себе си и по-точно в дамската си чанта. Лютивият спрей е добър и разумен начин на защита.

Ластик за коса

Не бързайте да отхвърлите идеята. Силният вятър или дъждът, могат да развалят и най-добре фиксираната прическа. Закачлива опашка или плитка ще свършат страхотна работа.

Запалка или кибрит

Дори да не сте пушач, пак можете да имате нужда от запалително средство в дадени аварийни ситуации. Най-малкото може да ви спре тока и батерията на телефона да ви е паднала и да ви трябва светлина.

 

 


You may also like...