Цветовете на пролет – лято 2017

Кои са най-актуалните цветове през новия сезон пролет лято 2017? Ето няколко препоръки как да изберем най-модерния цвят.

Цветът на 2017 година е свеж, наситен, но и много позитивен – „зеленина”. Очаквайте всичко около вас да бъде обвито в зеленина. Вещи за дома  интериор, дизайн, мода, аксесоари и още какво ли не. Зеленото е цвят който хем успокоява, но и активизира за положителни преживявания. Зеленината е здраве, природа или по – скоро една вътрешна красота. Този оттенък предизвиква здравословното хранене, повече време навън, да запазим природата чиста и да си поемем глътка чист въздух. Все пак ако мислите, че свежото зелено не е вашия цвят може да го вмъкнете като един елемент във визията ви. Според експертите зеленото ще бъде актуално дори в грима.

Модерните цветове в света на модата за предстоящия сезон са вече факт и добрата новина е че повечето от тях присъстват най- вероятно във всеки един гардероб. Цветовете включват както и по – ярки така и по земни тонове, които в действителност са в природата.

Едно от водещите места заема синьото. Той е един от най – практическите тонове за сезона, защото той много лесно се съчетава с останалите цветове, но този път има и два неутрални тона лешник и блед дрян. Блед дрян – свежо бледо розов цвят, който носи в себе си невинност и чистота.

Розовото със сигурност ще ви зарази с нежност  и спокойствие. Цвят подходящ за всеки сезон, непривличащ  много погледи това е лешник, непретенциозен но и много модерен цвят.

Жълто – най слънчевия цвят, излъчващ топлина и свежест през летните дни. Цвят огън – оранжево преливащо към червено идеален към женствената визия добре се комбинира с черно и тъмно кафяв. В палитрата на сдържаност  спокойно попадат сивото, кафявото и тъмно зелено ( кале ) тези цветове са подходящи да ги използвате всеки сезон, защото те спадат към традиционните и пак ще бъдете в крак с модата.Цветовете на пролет - лято 2017 - цветовете на пролет лято 2017, модерните цветове, актуални цветове за 2017

Цветове на 2017 година сякаш ни предизвикват, с присъствието ни сред природата и разходки навън, цветове внасящи настроение в ежедневието. Много от цветовете ще бъдат актуални през цялата 2017 година не само сред летните месеци,  с тях ще бъдете ярки стилни и модерни. И все пак ако не сте сигурни в съчетаването на модерните цветове комбинирайте с един от класическите цветове и няма да имате натрапчива визия и същевременно с това ще бъдете актуални. Най – важното когато избирате цвят е, той да ви кара да се чувствате свободни и изпълнени с енергия. Все пак ако ви е трудно да експериментирате с дрехите направете го с някой аксесоар например чанта, шал или шапка това също е едно добро начало. Цветовете за 2017 година ще задоволят и най – претенциозните вкусове на жените затова се пригответе за шопинг. В онлайн магазина bag.bg ще откриете разнообразие от дамски чанти в цветове актуални за сезона.

 

 


You may also like...