Цветовете на дрехите и избора на чанта

Цветовете на дрехите и избора на чанта - цветовете на дрехите, избор на дамска чантаВсеки има любим цвят, който доминира в гардероба му, но дали го съчетаваме правилно? Едно от най – големите предизвикателства с което съвременната жена се сблъсква ежедневно е как да съчетае цветовете на дрехите си. Не е важно колко скъпи са дрехите ни, ако не можем да ги комбинираме правилно. Малко жени знаят, че има нюанси, които отиват на всички и могат да се комбинират по –различни начини. Ако се колебаете какъв цвят да изберете за важно събитие изберете универсален цвят. Ето защо много от жените избират черно, много от тях се чувстват скучно в дрехите си, но въпреки това залагат на този цвят. Трябва да постигате хармония в своята визия. Аксесоарите играят важна роля и допринасят за цялостната ни визия. Един аксесоар, който носите всеки ден но дали го съчетаваме правилно, така че да допълва перфектния завършен вид. Дамските чанти, техния избор, съчетаването им с облеклото и фигурата са си цяла наука.

Дамската чанта трябва да подхожда цветово на тоалета ви, за да допълни вида по елегантен начин. На първо място се научете да комбинирате цветовете по един такъв начин, че никога нищо да не бъде прекалено. Например ако дрехите ви бъдат неутрални цветове, изберете цветна чанта, която ще освежи визията ви. Ако пък дрехите ви бъдат цветни и шарени, по добре се спрете на чанта в неутрални нюанси. Не комбинирайте шарени тоалети с шарени чанти и обувки. Размерът на чантата трябва да съответства на пропорциите на дрехите. Една от най – важните стъпки, която трябва да спазваме е, винаги да внимаваме при подбора на дрехите си и аксесоарите най – вече при официални случай. Тук най-удачния избор е малка чанта която няма да ви пречи в нея трябва да поберете най – основните неща. Подходящ избор би бил клъч или чанта тип плик, също така елегантна чанта с верижка през рамо би стояла елегантно. Дамските чанти клъч са привлекателни и бляскави и привличат погледи и затова ги носете само при официални случай.

Ето и за цветовете на дрехите:

Черно – Класика, която идеално се съчетава с всеки друг тон и стои добре на всички жени. Черният цвят е цветът на елегантността и изискаността, именно заради това много често мъжете и жените се обличат за официални поводи с черни костюми и черни рокли. Също така черното има магическото свойство да прави хората оптически по-слаби. Черното е цвят за през вечерта и за през зимата. Подходящ за черни палта, шалове.

Бяло – Бялото е основен цвят в нашия гардероб. Със сигурност имате повече от една бяла дреха. Стои добре с почти всички цветове, но въпреки това не е препоръчително да се носи с бежово или цвят слонова кост. Може да носите не само бели ризи а и бели рокли, панталони. Белият цвят е идеален за лятото.

Зелено – Това е цвят който е малко използван от жените, ако използвате този цвят в ежедневието си използвайте маслиненото и войнишкото зелено комбинирайте с кафяво или бежово. Този сезон е изключително модерно именно зеленото.

Сиво – Сивото е студен цвят, неутралитетът който носи в себе си позволява да се комбинира и с ярки тонове жълто, червено, розово. Така със сигурност няма да изглеждате скучно.

Кафяво – Принадлежи към цветовете на земята. Комбинира се добре с всички други останали тонове от същата гама – бежово, шампанско и слонова кост. Това е цвят който не трябва да липсва в гардероба ви. Много популярен при кожените изделия якета, обувки и чанти.

Синьо – Това е цвета на денима. Денима не е излизал от мода десетилетия, а защо и да излиза няма нищо по – удобно от чифт хубави дънки, но денимът влиза в гардероба ни и по един по – различен начин дънковите ризи. Този цвят си отива със сиво, червено и кремави цветове. Синьото е изключително не официален цвят ако го носиш на дънките си, подходящ за всеки сезон.

Дамската чанта е чудесен моден аксесоар, който може да подчертае идеално визията ви ако е подбран правилно заедно с цветовите комбинации. Правилния подбор в гардероба ще ви даде сили и самочувствие, ще получите всички одобрителни погледи на хората около вас.

 


You may also like...