Новите тенденции за дамски чанти пролет – лято 2017

Дори и да не сте фенове на модните тенденции този сезон няма да ви бъде много трудно да ги следвате, но днес ще се спрем точно на един конкретен аксесоар без който никоя жена не може а именно чантата. В тази нова колекция дизайнерите  експериментираха  повече с цветовете отколкото с формите на чантите.

Новите тенденции за дамски чанти пролет - лято 2017 - модерни дамски чанти, дамски чанти пролет лято 2017, дамски чантиКакво е актуално тази година?

Тази година сякаш доминират повече по спортни чанти и по – малките варианти на чанти. От миналия сезон остават актуални раниците и клъчовете. Раниците си остават модерни те са удобни и много стилни, но този сезон дизайнерите ги разкрасят с интересни катарами и дръжки. Чантите тип спортен сак също ще бъдат актуални, те идеално ще допълнят спортната ви визия с любимите кецове или маратонки. Те са удобни за ежедневието и за да, бъдат още по модерни са съчетани  най – често с кожа и плат и за повече разнообразие с различни мотиви и смели цветни принтове.

Бохемските вдъхновения този сезон определено ще властват за пролет – лято 2017. Камъните, графичните елементи и ресните. Те са лесни за съчетаване и може да ги комбинирате почти с всичко. Ако обичате по спортния стил за ежедневието раницата ще бъде едно  неустоимо предложение. Мини чантите доста не практични, но пък много актуални. Те добре допълват лятната визия, но без да се набиват на очи.

Чанти с дълги дръжки или чанти приличащи на портмонета са част от най – актуалните тенденции за сезона. Клъчовете са едни от тенденциите, които са винаги актуални все  по бляскави и по – бляскави стават. Чанти украсени с мъниста, пайети, камъчета, катарами и капси. Чантите, тип голямо портмоне, моделите тип кутия  или чанти с дръжка тип верига също се срещат  сред клъчовете.  Сламената чанта най – добре описва летния сезон, може би и затова ще бъде сред най – модерните чанти за сезона, но ако имате вече такава чанта може да й предадете актуалност с някое шалче. Тази чанта перфектно ще допълни ефирната ви визия, съчетава се добре с ленени дрехи. Кръглите дръжки много често може да ги срещнете при сламените дамски чанти, макар да не са много практични изглеждат доста интересно.

Новите тенденции за дамски чанти пролет - лято 2017 - модерни дамски чанти, дамски чанти пролет лято 2017, дамски чанти

На много от големите ревюта топ моделите дефилираха с чанта в ръка. Какъв по добър начин да носим любимия си аксесоар. За повече удобство някои от чантите имат пришита дръжка отстрани.  Този сезон също няма да са изключение и принтовете, ще бъдат актуални, но графичните.  За по смелите дами се препоръчват дръзките цветове – например като лилаво. Със сигурност всички погледи ще бъдат към вас.

Независимо какви новости предлага модата задължително е в гардероба да имате един класически модел. В много от ситуациите ще ви помогне и улесни, ще бъдете сигурни че изглеждате добре. Но все пак ако искате да последвате тенденциите просто може да изберете класически модел, но в пастелен цвят. Новостите всеки сезон се менят при дамските чанти, но нейната функционалност не, затова дамската чанта остава като едно от съкровищата на жена.


You may also like...