Нова визия на любимата чанта

Нова визия на любимата чанта - нова визия на чантата, любима дамска чантаЗамисля ли сте се, че вместо да захвърлите любимата си чанта в гардероба можете да и дадете напълно нова визия, като добавите нови интересни аксесоари към нея? Всяка една чанта може да бъде украсена с различни аксесоари и декорации, които да и вдъхнат нов живот. Използвайте въображението си, дайте една чисто нова визия на вашата чанта по няколко начина.

Добавете ключодържател

Най-лесният начин е да добавите интересен ключодържател, изберете такъв който би подчертал вашия собствен стил. Не е нужно да бъде специален, може да добавите всеки един към нея. Може да закачите някои по-дълъг ключодържател за дръжките на чантата си който да стои като нежна огърлица.

Добавете бижута

Ако имате интересни бижута, които не носите бихте украсили чудесно чантата си. Използвайте обиците с клипси, за да украсите дръжките на чантата си и старите си брошки, които може да закачите на плата на чантата си. Ако не искате да правите дупки на чантата си, може да използвате колиета от мъниста или перли и да ги увиете около нейните дръжки.

Панделки и шалове

Един от най-интересните и предпочитани методи това са шаловете и панделки . Добавете интересни и цветни панделки от плат към нея. Това е един от бързите методи с който бихте освежили чантата си. Също така можете да използвате един цветен шал, като го завържете на дръжките с него ще предадете един нов акцент към нея.

Добавете малки детайли

Друг интересен начин това са малките детайли, които сме закупили поради една или друга причина, тук биха ни свършили чудесна работа. Украсете старата си чанта с капси, мъниста, брошки, шипове или красиви копчета. Това е един от начините, по който чантата ви може да стане неузнаваема.

Бъдете внимателни, когато използвате някой от начините, особено когато зашивате или залепяте тези отделни елементи, за да не похабите напълно вашата чанта. Вдъхнете нов живот на любимата си чанта, бъдете актуални и модерни, разнообразете визията си, придайте нов акцент на вашата дамска чанта.


You may also like...