Мъжка чанта труден или лесен избор?

Мъжка чанта труден или лесен избор? - мъжка чанта, избор на мъжка чанта, видове мъжки чантиАко все още мислите, че чантите принадлежат само на жените сте назад във времето. През последните години продажбите на мъжки чанти са доста високи и това е един показателите, че все повече мъже имат интерес към тях. Мъжете, които се осмелят да носят чанта, разбират че жените са били прави през всичките тези години за чантата като незаменим аксесоар. Забравете за тази остаряла представа, че само жените носят чанти. Ако все още се колебаете дали да закупите чанта и да я включите в личния си стил, не се чудете защото около вас все повече и повече ще срещате мъже с чанти. Остава да разберем труден или лесен е избора на чанта?

Сред  деловите мъже една от най – използваните видове мъжки чанти е куфарчето. Но ако не сте сред тях може да изберете друг модел чанта. Едни от разпространените и най – търсени са чантите през рамо и раниците. За мъжете е важно чантата да побира всичко необходимо като портфейл, мобилен телефон, ключове затова избират чанта с малък или среден размер. Понякога в натовареното ежедневие се налага и пренасянето на лаптоп, таблет, документи и д.р то тогава чантата за лаптоп е  идеалното решение. Този модел чанти вече се предлагат с доста отделения и може да поберете всичко необходимо. Обемистите чанти при мъжете по често се използват уикенд пътувания, бизнес пътувания или спорт. Те също могат да бъдат изработени от текстил или кожа, имат едно голямо отделение, уверете се, че чантата има дълга дръжка която ще улесни пренасянето и. Те са подходящи за мъже с по небрежно облекло. Дори и при най – заетите мъже идват случайни почивни дни и раницата е едно перфектно решение. Раницата е подходяща както за фитнес така и за разходки из града. Функционалността на този модел чанти е на първо място, защото ръцете ви остават свободни и побират доста неща.

Изберете своята мъжка чанта според  вашия личен стил. Цветовете? Обичайните  черен, кафяв, сив, син. Важно е да помислите и за останалата част от гардероба с какво ще я съчетавате, за да бъде визията ви стилна и модерна. В bag.bg може да откриете вашата мъжка чанта от кожа или текстил с гарантирано качество, ниски цени и най – важното бърза доставка.


Сходни публикации...