Кои чанти са подходящи за „мама и бебе“

Кои чанти са подходящи за "мама и бебе" - чанти, дамска чанта за мама и бебе, дамска чантаЗамислете се колко много неща са ви необходими, за да излезете навън с малкото си дете особено ако то е още бебе, a това със сигурност ще се случва доста често. Затова ще ви е нужна чанта, която може да побира всичко. Когато децата са по – малки имат много аксесоари, от които се нуждаят както вкъщи така и навън. Храна, шишета, памперси, козметика и какво ли още не и всичко това трябва да поберете на едно място.

Има няколко модела, които са най – често използвани от майките с деца това са Tote Bag тип пазарска, която се носи на рамо или в ръце с една или  две дръжки, чанта тип messenger, която се носи през рамо и има дълга дръжка, раница и чанти, които се прикрeпят към детската количка.

Каква чанта ви е необходима? Чанта според вкуса и предпочитанията ви, но да бъде просторна и удобна. Някои от майките избягват точно този вид чанти, които крещят „ памперси”, защото  искат да запазят модерната си визия. Разбира се при избора на чанта един от най – важните фактори това е качеството. Чанта от естествена кожа  е чудесен избор може да бъдете сигурни, че тя ще ви остане вярна дълго време, но не трябва да забравяте, че теглото е малко повече от обикновената дамска чанта от еко кожа. Евтиния и не качествен модел може да ви се стори цяло бедствие, скъсан цип, дръжка или разпорен шев и то далеч от дома –това ще бъде за вас кошмар. Затова изберете дамска чанта, която ще бъде устойчива на натоварване.

След качеството е добре да знаете колко голяма дамска чанта ще ви е необходима. Много от жените си мислят, че ще им е нужна голяма дамска чанта, но това не е съвсем така, чантата може да бъде и със среден размер, но да бъде с повече отделения или ако не можете да харесате такава поставете в нея органайзер, той ще е чудесно допълнение, всички аксесоари ще бъдат на точно определено място. Така всички ваши и на бебето вещи ще бъдат добре подредени. Много от майките знаят колко често им се налага да търсят принадлежности и то с една ръка, затова е хубаво всички аксесоари да бъдат отделно и изваждането им да става без много усилия. Отвора на чантата трябва да бъде широк, да не ви отнема време да ровите из нея, а да виждате всичко.  Правоъгълните чанти с тесни отвори не са за препоръчване ще ви донесат излишни главоболия. Колкото е важна функционалността  на една чанта, толкова са важни и дръжките, те трябва да бъдат устойчиви и ако има регулируема дълга дръжка ще бъде във ваша полза.

Какъв цвят да изберете? Категорично да не бъде светъл цвят, това ще бъде лош избор и вие много добре се сещате защо. Добър вариант ще е ако е нещо пъстро, тъмен цвят също. Каквото и да се случи няма да личи чак толкова, както при светлите цветове.

Един последен съвет който ще ви бъде от полза. Когато купувате дамска чанта винаги я пробвайте, защото колкото и удобна да ви се струва може да бъде съвсем обратното. Ако купувате онлайн се уверете, че има преглед и тест, за да се уверите дали всичко ще бъде наред сложете я на рамо или в ръка зависимост от модела. Не разчитайте само на чантите, които се закрепят за детската количка, защото прекаленото натоварване може да ви създаде неудобство. Дамската чанта е един от най – добрите  помощници на път в нея ще съхраните всичко необходимо за разходката навън, а бебето ви ще бъде доволно и щастливо.

 


You may also like...