Как да познаем качествената кожена чанта

Как да познаем качествената кожена чанта - нова дамска чанта, кожена дамска чанта, качествена кожена чантаКогато купуваме чанти независимо какви са те трябва да бъдем много внимателни, но когато купуваме кожена чанта трябва да бъдем и много разумни. Защото не само, че искаме да разнообразим гардероба си от чанти, но сме и с идеята тя да издържи колкото може по-дълго време. Когато избирате даден модел трябва да направите проверка за нейните качества и най-важното дали е това което търсите, а ние ще ви помогнем в избора и търсенето на качествена кожена дамска чанта с няколко полезни съвета.

Покритието

Кожата й трябва да бъде гладка и еластична, колкото е по-мека толкова по-скъпа е тя. Трябва също да прецените дали кожата ще е лесна за почистване или не. Меката кожа не изисква много грижи до като велура се нуждае от по специални грижи. Не забравяйте при закупуването на чанта проверете добре за несъвършенства.

Подплатата

Когато избирате чанта не забравяйте да погледнете и от вътре, за да проверите подплатата . Отворете внимателно чантата огледайте разпределенията и шевовете. За ежедневните чанти особено важно е подплата да бъде здрава и устойчива, ако не искате да се разпадне за няколко месеца, а не само и за тях, ако държите чантата да ви бъде устойчива трябва да обърнете голямо внимание на това.

Шевовете

При покупката на чанта особено важно е също да разгледате добре шевовете, дали ще издържат на по-голямо натоварване. Също така погледнете на дадена чанта, дали нейните шевовете са прави, ако ли не то сте попаднали на не качествена чанта.

Странични детайли

Следващото нещо на което трябва да се обърне внимание това са страничните детайли като допълнителни дръжки, джобове, катарами, висулки и други. Уверете се, че джобовете са добре зашити и нейните дръжки са здраво закрепени. Проверете също циповете, особено неприятно нова чанта с развален цип.

Миризмата на кожата

Много от жените не обръщат голямо внимание на миризмата, а това е особено важно, много лесно ще определите дали сте попаднали на качествен продукт. Кожата трябва да мирише натурално и да няма следи от боя и химикали. Ако искате качествена чанта задължително усетете миризмата й .

Изпълнявайте всички съвети и препоръки и няма да останете разочаровани от избора си. При нас ще откриете всичко това и няма да ви подведем, чанти с отлично качество на най-добри цени.


You may also like...