Как да изберем чанта според обувките

Как да изберем чанта според обувките - чанта според обувкитеВсяка жена иска да изглежда елегантно , за да се получи завършен вид трябва добре да се обмислят всички детайли и да се подберат подходящите аксесоари, ако ли не ще се получи обратен ефект. Изборът на чанта трябва да бъде съобразен с обувките, които завършват тоалета ви.

Меката кожена чанта може да се съчетае с абсолютно всякакви обувки.

Твърдата кожена чанта трябва да бъде съчетана с делови обувки.

Велурената чанта трябва да се носи през рамо тип „пощальон“ и да се съчетава с ниски удобни обувки.

Голямата спортна чанта чудесно може да бъде съчетана с маратонки, кецове и всякакви други спортни обувки. Може също така да бъде добра комбинация с по-груби ботуши, без ток.

Чантите украсени с много аксесоари като ципове,метални халки или пришити джобове, трябва да се комбинират с по-изчистени обувки.

Чантите от истинска кожа на алигатор или питон или която дори само имитира такава кожа, са едни от най-скъпите и затова трябва да подберете скъпи и елегантни обувки.

Малките чантички тип коктейлни са идеалното допълнение към вашият тоалет те добре се съчетават с обувки на висок ток.

Чантите с необикновени форми се съчетават с изчистен тоалет и непретенциозни обувки.

Платнените и сламени чанти са летен вариант затова добре се съчетават с отворени обувки. Може да комбинирате лятна чанта с флорален принт с някое копринено шалче за врата, което също е в принтове. Това което трябва да ви води в комбинацията на различните принтовe, това е цветът, който е водещ в единия принт, да присъства и в другия.

Обувките и чантата трябва ли да са един и същи цвят? До скоро това беше едно от най налаганите правила в модата, което за щастие на всички жени постепенно губи все повече и повече привърженици. В голяма част ревюта на известни дизайнери, както и във визиите на известни дами , се забелязва открито противопоставяне на този моден мит. Да търсиш обувки и чанта, които са в един и същи цвят не само, че е доста трудно но и така може да съсипе хубавия ви тоалет. Не се притеснявайте да комбинирате чантата и обувките в различни цветове, развихрете въображението си и смело играйте с цветовете, все пак при един изчистен тоалет точно ефектните аксесоари са важни. Единственото което е важно и трябва да бъдете доста внимателни е съчетаването на обувки и чанта в различни стилове.


You may also like...