Какво да изберем мъжки портфейл или мъжка чанта ?

Какво да изберем мъжки портфейл или мъжка чанта ? - портфейли, мъжки чанти, мъжки портфейлиКогато говорим за мода сред мъжете не мислете, че те са по – консервативни или ограничени относно аксесоарите или цветовете на дрехите. В много наши статии споменаваме и твърдим, че мъжете също се интересуват от мода и много от тях следят модните тенденции и се интересуват например от актуалните цветове на сезона. Като говорим за мода и външен вид какво бихте избрали вие мъжки портфейл или мъжка чанта, или може би сте притежател и на двете. Едни от най – практичните и необходими вещи както при жените така и при мъжете.

Мъжете също обръщат голямо внимание на външния вид и визията си, но въпреки това не малко мъже са се запитвали каква чанта е подходяща за тях или един портфейл дали е достатъчен? Избора на тези аксесоари не е чак толкова труден, но професията, облеклото дори начина на живот също влияят върху избора им.

Понякога избора на мъжки портфейл или чанта може да бъде объркващ и смущаващ, защото има много възможности от цветове, материали, модели и цени. Помислете какво ви е необходимо  наистина и си поставете няколко критерии каква да бъде чантата или портфейла който търсите.  Независимо от възрастта мъжа се нуждае от поне два портфейла. И ако ги използвате за различни цели ще разберете тяхната функционалност и практичност.

Има няколко вида портфейли но най – разпространени са портфейл за карти, портфейл тройно сгънат и двойно сгънатият. Двойно сгънатият е най – стар и разпространен като модел защото има място за карти, монети и пари в брой. Предимно са изработени от еко или естествена кожа. Разбира се по – добрия вариант е естествената кожа защото изглежда много по – добре и дълго време ще може да го използвате. Мъжкия пол залагат на класическите цветове и затова черен и кафяв преобладават.

Проблемът при някой мъже в избора на чанта е, че мислят с чантата изглеждат женствени, но това съвсем не е така. Има богато разнообразие на пазара и в онлайн магазините. Най – предпочитани са чантите за през рамо, но за някой професии и работния дрескод  не отговарят и този модел е крайно неуместен. Такъв модел чанта например с офис облекло ще ви накара да се чувствате нелепо. Но пък затова има други разнообразни модели, които могат да ви улеснят, куфарчето или чантите за лаптоп те се предлагат с повече отделения и ще имате място за други лични вещи освен за своя преносим компютър. Чантите за през рамо за чудесен избор за свободното време, но ако работата ви го позволява не пречи да я използвате. Материала от който могат да бъдат изработени  са кожа, велур, текстил. Размери и цветове разнообразни.

Независимо от вашия личен стил, мъжкия портфейл или чантата ще открие място, защото те са необходими и практични. Съвременния мъж се доверява на мъжката чанта, тя е един от модерните  аксесоари за мъжкия пол. С своите аксесоари ще покажете характер по най- добрия начин на  другите около вас. Ако се колебаете в избора си на чанта или портфейл в bag.bg има разнообразие от мъжки портфейли и мъжки чанти с 100% оригинално качество. Също така не е нужно да разполагате с висок бюджет, за да откриете маркови аксесоари, защото при нас те са на достъпни цени. Посетете нашия онлайн магазин bag.bg, за да бъдете в крак с модните аксесоари.


You may also like...