Каква може да бъде чантата на булката?

Всяка жена на своя сватбен ден иска да изглежда прелестна и зашеметяваща.  Какво би ви помогнало да изглеждате перфектната булка? Рокля, грим, прическа, обувки и бижута и визията ви е почти готова, но не забравяйте и в този важен ден – дамската чанта. Вярно е че, няма да са ви необходими много неща, но все пак за завършена и идеална визия дамската чанта трябва да присъства във вашия сватбен ден. Всички булчински чанти са по размер малки и не може да съберете много нужни и не нужни неща, но пък са много красиви. Избора на булчинска чанта може да се окаже труден, защото на пазара се предлагат разнообразие от модели на такива чанти. Но ако ги разделим на категории те са главно 4 вида и с тази статия ще се опитаме да ви помогнем да изберете най – подходящата за вас.Каква може да бъде чантата на булката? - чанта тип плик, дамски чанти, булченска чанта

Чантичката тип „плик” е най –  разпространената и най – купувана от дамите. Този модел чанти са много красиви и модерни, но минуса при тях че ръцете ще ви бъдат заети. Те се изработват от сатен, коприна и в кожа също се срещат в много от случаите са изчистени и единствено може да ги срещнете с по интересна закопчалка. Този модел чанта е едно чудесно допълнение към правата рокля.

Малка чантичка с една дръжка  – модел, който също е предпочитан, защото свободно пада в ръката ви. При тях има повече свобода те често са украсени с пайети, камъни и мъниста дори и бродерии, изработват се много често от плат или кожа.

Чанта тип „кошница” – Броят на жените все повече се увелича в избора на тази дамска чанта. Може би заради по – големия размер на чантата, но определено този модел е по – нестандартен.  Материалите от които се изработват са коприна, сатен дори някои от жените избират тя да бъде изработена от същия плат като роклята.

Последния модел който е също срещан сред булчинските дамски чанти това е чантата тип „кесийка” – модела е  нестандартен малко жени залагат на него. Тази дамска чанта може да увиете около ръката си или закачите на роклята си, но това ще бъде крайно нестандартен вариант. Изработва се от сатен или друг вид плат много често имат бродерии, камъни ,мъниста и перли.

Много от жените се чудят какво толкова ще слагат в дамската чанта и какво ще им е нужно до края на деня? Ето и някои неща, които със сигурност ще се замислите дали ще са ви от полза. Парфюм, червило, мобилен телефон, фиби или нещо друго за освежаване на прическата и лепенки, защото обувките могат да се окажат крайно неудобни. Все пак която и дамска чанта да изберете няма да съберете всички необходими неща за този специален ден. Затова може да се доверите на ваша близка приятелка да съхранява вещите ви. Ако ви допада идеята да не носите чанта това не пречи, но с нея визията ви ще бъде завършена и ще изглеждате още по красиви и стилни на този сватбен ден.

 

 

You may also like...