Добрият избор на мъжки портфейл

Добрият избор на мъжки портфейл - мъжки портфейли, избор на мъжки портфейлКогато говорим за мода и външен вид, няма как да пренебрегнем тази част от живота ни. Те са еднакво важни за мъжете и жените. За да изглеждаш стилно и модерно не ви трябват кой знае какви усилия, особено когато говорим за мъжете.  Единствено трябва да бъдете информирани какви дрехи се носят, как да ги съчетаете с останалата част от облеклото ви като обувки, аксесоари и д.р. Дрехите наистина са важна част от визията ви, но днес  ще споделим няколко съвета за един основен мъжки аксесоар, който е доста често е обект на погледи в ежедневието и работната среда – портфейла.

Силният пол започна да обръща доста повече внимание на външния вид и цялостната си визия. Но замисляли сте се един портфейл достатъчен ли ви е? Наистина е важен начина на живот, работната среда и други фактори. Но всички знаем, че обичаме да имаме в себе си пари в брой. Затова мъжкия портфейл освен, че е моден и стилен аксесоар, той е практична и необходима вещ. Мъжът независимо  от възрастта се нуждае поне от два портфейла, които да ги използва за различни цели. Много хора носят освен пари в брой и личните си документи, а това не е никак добра идея, ако го загубите или откраднат, губите не само парите си а личните си документи и карти, а това със сигурност ще бъде загуба на време и средства.

Ако не искате това да се случва може да си закупите двойно сгъваем портфейл, при този вид портфейл има достатъчно място за лични документи, кредитни карти, визитки и д.р. Друг модел портфейл, който ще осигури достатъчно място това е пътническият портфейл. Той също е двойно сгънат, но понякога е с по – голям размер от обикновения и няма как да го поберете в джобовете на панталона, затова обикновено се прибира в чанта, куфарче, сак и д.р. и от там идва наименованието му.

Ако пътувате често това е чудесния избор, защото ще ви спести доста време в търсенето на лични документи. Двойно сгъваемия портфейл е най разпространения той се сгъва на две. Побира се идеално в джоба на панталона, задния джоб на дънките или джоба на сакото ви. Този модел мъжки портфейл е идеален за тези от вас, които не могат да решат за каква цел ще го използват за носене на пари в брой или документи. Той ще съхрани добре парите ви без да бъдат намачкани, много от портфейлите имат и отделения за монети а това ги прави още по търсени като модел, и в същото време имат достатъчно отделения за карти. Те обикновено се предлагат в изчистен дизайн изработени от кожа, няма нужда да споменаваме кой е по – добрия избор еко кожа или естествена. Портфейлите от естествена кожа изглеждат на пръв поглед скъпи и луксозни, цветовете на портфейлите са разнообразни почти колкото дамските чанти при жените, но може да заложите на сигурен и неутрален цвят черен , за да подхожда на всеки костюм.Добрият избор на мъжки портфейл - мъжки портфейли, избор на мъжки портфейл

Съчетаването на стил и функционалност  не е толкова трудна задача за избирането на мъжки портфейл. Не се колебайте а потърсете качествени и маркови портфейли в bag.bg. Разнообразие от модели и цветове, изработени от естествена кожа  идеалния подарък за любимия човек до вас.


You may also like...