Дамски чанти есен-зима 2017/2018

Дамски чанти есен-зима 2017/2018 - модерни дамски чанти, дамски чанти есен-зима 2017/2018, дамски чантиВсяка жена знае, че визията няма как да бъде завършена без дамската чанта. Макар много от водещите брандове на тези модни аксесоари да не са представили своите колекции за есен зима, някои от тях вече дебютираха със своите колекции и водещите модели за сезона са вече ясни.  Ето ги и най – запомнящите се модели.

Има модели дамски чанти които са винаги на мода, дамските чанти от естествена кожа са добре примамливи за окото и няма как да ги подминете  и този сезон. Животинските щампи също ще се срещат през есента и зимата. Дамска чанта от естествена кожа съчетана с камъчета, висулки или катарами ще бъдат модерни. Крокодилската кожа и пискюлите също ще са модерни. Какво по сигурно от дамска чанта съчетана с обувките и цвета на дрехите, които носите. Тази тенденция определено е една от най – запомнящите се и няма как да не бъде актуална. За любителите на раниците има добра новина те остават едни от водещите модели чанти за този сезон. Практични и удобни за ежедневието, може  да ги откриете и в доста шик версии и дизайн, интересни щампи и мотиви.

Мини чанти няма как да мине без тях. Най – често използвани за вечерни поводи и излизания, те са символ за класа и стил. На всяко ревю може да видите дамски чанти модел клъч, които ще се откроят с блясък и уникалност.

Дамски чанти с кръгли дръжки ще са от топ тенденцията за този сезон. Този модел може да бъде повтарящ се тренд, но тук са вече с по тъмни – цветове и зимен блясък. Кръглата форма ще бъде актуална и за самата чанта не само за дръжките, тези чанти не са много практични тъй като няма да може да поберете кой знае какво, но пък ще бъдете актуални и привличащи вниманието. Този модел чанти са чудесни за дамите, които обичат чанти с по – къси дръжки.Дамски чанти есен-зима 2017/2018 - модерни дамски чанти, дамски чанти есен-зима 2017/2018, дамски чанти

Чанти с косъм – модерна есенна зимна дамска чанта. Тези чанти точно определят зимния сезон топли и комфортни.Те добре се съчетават с пуловери, жилетки и вълнено палто. Пухкавите дамски чанти ще допринесат за интересна визия и уют в есенните – зимни дни.

Дамските чанти в ярки цветове, верижените дръжки, бродерията, чанти с интересни нетрадиционни  форми, чанти тип кутия или куфарче  също ще са в водещите модели дамски чанти. През този сезон може да видите както нетрадиционни форми дамски чанти така и смели комбинации. Това ще бъде нещо разнообразно и свежо в ежедневието. Дамските чанти за есен зима 2017-2018 ще бъдат стилни, запомнящи се но и функционални изберете своята модерна дамска чанта от bag.bg, за да бъдете винаги в крак с модата.


You may also like...