За Нас

Bag.bg предлага разнообразие от дамски,  мъжки чанти и портфейли от еко и естествена кожа на доказали се марки в света на модата Benetton, Sisley, Pierre Cardin, Made in Italia,Tom & Eva, Brooksfield, Azzaro и още много други. За нас е най – важно клиентите ни да бъдат доволни от покупката си, затова ние предлагаме само оригинални и качествени продукти.

Всяка жена иска да изглежда елегантна и красива, чантата ще допълни визията ви и със сигурност няма да останете незабелязани с този незаменим аксесоар „чантата”. Многообразието от модели, цветове, размери ще пленят и най-капризната жена с тях ще изглежадате бляскави и неповторими. С една чанта не само ще блеснете, а и ще подскажете за добър моден нюх.  Помислили сме и за допълнението към всяка чанта „портфейлите” удобни и практични с множество отделения с позната палитра от цветове. Не на последно място остават мъжките чанти и портфейли от еко и естествена кожа. Не само жените се интересуват от стилни аксесоари, голяма част от мъжете са вече притежатели на маркови чанти и портфейли. Тук също така може да откриете раници и пътни чанти удобни, практични и устойчиви за вашето пътуване или свободно време.

Нашите чанти и портфейли ще ви накарат да се чувствате елегантни и стилни. Bag.bg е мястото изградило името си с етикет на луксозни и качествени продукти.

Този сайт е собственост на УебТъч ЕООД
bag.bg © 2024